خرید رپورتاژ آگهی

هخامنشیان به اهورامزدا اعتقاد داشتند؛ اما نشانه‌ای بر جای نمانده که آن‌ها را زرتشتی نشان دهد.

کوروش به یهودیان دربند در بابل، امکان داد به سرزمین یهودیه بازگردند که شماری از آنان به ایران کوچ کردند

بعد از داریوش، خشایارشاه روی کار آمد. خشایارشاه جنگ‌های ایران و یونان را پی گرفت. او در تابستان ۴۷۹ پیش از میلاد، بعد از تحمل سه شکست پیاپی در نبردهای سالامین، پلاته و میکال، مجبور شد آسیای صغیر را ترک کند. در این دوره، شورشی در بابل ایجاد شده بود. خشایارشاه تصمیم به رویارویی با بابل گرفت. خشایارشاه در بابل نیز شکست خورد. آنچه به نظر، جالب‌توجه می‌رسد این است که خشایارشاه هیچ یک از این مسائل را در کتیبه‌های خود ذکر نکرده است.

با‌این‌حال، علمای سنی‌مذهب و ترکان از توسعه‌ی این مذهب رضایت نداشتند و تصمیم گرفتند این پادشاه سامانی را به قتل برسانند. هنگامی که نصر از توطئه‌ی آن‌ها مطلع شد، پسرش نوح را به جای خود گمارد.

با روی کار آمدن داریوش دوم آرامش نسبی در کشور حاکم کند. در زمان او به‌دلیل وجود آرامش، سپاهیان جنگی از ورزیدگی و آرایش نظامی دور ماندند. همین امر سبب شد زمان حمله اسکندر، نتوانند با او بجنگند.

در دوره او فلیپ مقدونی در یونان به قدرت رسید. سرانجام اردشیر سوم به‌وسیله یکی از خواجگان دربار خود مسموم شد و به قتل رسید. بعد از او پسرش اردشیر چهارم روی کار آمد؛ اما بعد از دو سال، او نیز به قتل رسید و داریوش سوم به‌جای او نشست.

هزینه مسافرت با تور داخلی بسته به موارد بسیاری است. از جمله این موارد می توان به قیمت بلیط هواپیما، رزرو هتل، فصلی که قصد دارید سفر ادامه پست کنید، خدمات آژانس مسافرتی و تعداد روزهای تور و سفر بستگی دارد.

داریوش قانون امپراتوری را اصلاح کرد و قوانین جدیدی بنیاد نهاد تا به‌وسیله آن، آرامش را در کشور حاکم کند.

دادگاه با حضور یک هیئت تشکیل می‌شد که متشکل از طبقات مختلف افراد از جمله قضات، مقامات مختلف حکومتی و مقامات معبد بود.

بیشتر می‌شود چنین استنباط کرد که برای رسیدن به بازده بیشتر از شیوه پرداخت جیره بیشتر استفاده می‌شد که در ظاهر نتیجه آن هم مطلوب بوده‌است.

از زمان شروع حکومت صفویان بر ایران تا آغاز انقلاب مشروطه، بین دولت ایران و دولت

ما امروز در روزانه قصد داریم تا نگاهی بر امپراتوری بزرگِ هخامنشیان داشته باشیم پس در ادامه متن همراه ما باشید.

منبع دندامایف، محمد. تاریخ سیاسی هخامنشیان، ترجمه خشایار بهاری، تهران: نشر کارنگ، ۱۳۸۱. جعفری دهقی، محمود. بازشناسی منابع و ماخذ تاریخ ایران باستان. تهران: سمت، ۱۳۸۹.

اوج قدرت هخامنشیان را می‌توان در دوره داریوش بزرگ مشاهده کرد. او قلمرو سیاسی ایران را وسعت بخشید و دولت هخامنشی را به اوج قدرت خود رساند. پس از داریوش، با روی کار آمدن خشایارشاه، دولت هخامنشی در یک سرازیری قرار گرفت. شکستی که در چندین جنگ با یونان، نصیب خشایارشاه شد، سبب شد که ضربه سختی به امپراتوری او وارد شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *